O podjetju

O podjetju

Računalniški servis in informatika.

Podjetje MegaSbajt je bilo ustanovljeno leta 2017 in s ponosom izvaja storitve, kot so servis računalnikov in reševanje težav na področju informacijske tehnologije (IT).

Smo aktivno prisotni na več lokacijah, vključno z Dragomerjem, Logom, Brezovico, Vrhniko, Drenovim Gričem, Bevkami, Podpečjo in širšo okolico Ljubljane. Na teh območjih zagotavljamo visokokakovosten servis računalnikov in vzdrževanje informacijske tehnologije, prilagojeno potrebam naših strank.

Servis računalnikov

Z našimi izkušenjami in strokovnim znanjem vam nudimo hiter, zanesljiv in kvaliteten servis računalnikov vseh vrst. Ne glede na to, ali imate težave s strojno opremo, virusi, počasnim delovanjem sistema ali izgubo podatkov, smo tu, da vam pomagamo.

Pri podjetju MegaSbajt se zavedamo, da je računalništvo hitro rastoča panoga, zato se stalno izobražujemo in udeležujemo seminarjev ter tečajev. S tem zagotavljamo, da smo vedno na tekočem z najnovejšimi tehnologijami, trendi in najboljšimi praksami.

Leta 2020 smo postali ponosni partner portala Računalniške novice, priznanega vira informacij o IT industriji. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate podrobnejšo predstavitev našega podjetja in storitev.

servis računalnikov
  • Hiter računalniški servis
  • Konkurenčne cene
  • Najvišji nivo kakovosti
  • Sodobna orodja za diagnostiko
  • Več kot 10 let izkušenj
  • Stalno izobraževanje
  • Prilagodljivost strankam
  • Možnost obiska na domu

Hitro in zanesljivo reševanje težav

Zaupajo nam številni poslovni subjekti in fizične stranke. Z veseljem smo del njihovega uspeha in jim pomagamo ohranjati nemoteno delovanje njihovega poslovanja. Naše zadovoljne stranke se vedno znova vračajo zaradi naše strokovnosti, zanesljivosti in kakovosti naših storitev.

Poleg servisa računalnikov smo tudi uradni partner podjetja A1 za prodajo antivirusne opreme WithSecure. Ta visoko učinkovita antivirusna rešitev zagotavlja popolno zaščito pred grožnjami na spletu, varuje vaše podatke in ohranja vaš računalnik varen pred zlonamerno programsko opremo.

Zavedamo se, da je vsaka stranka edinstvena. Zato svoje storitve prilagajamo posameznim potrebam in zahtevam strank. Poleg servisiranja računalnikov nudimo tudi svetovanje, vzdrževanje informacijskih sistemov in pomoč pri namestitvi programske opreme ter vzpostavitvi omrežij.

Smo strokovnjaki na področju reševanja težav s trdimi diski, zamenjave poškodovanih komponent, namestitve operacijskih sistemov, obnove izgubljenih podatkov ter odstranjevanja virusov in drugih zlonamernih programov.

Vemo, kako pomembno je, da vaše podatke varno shranjujete in redno ustvarjate varnostne kopije. Z veseljem vam pomagamo vzpostaviti ustrezno strategijo varnostnega kopiranja, ki vam bo zagotovila popolno zaščito in obnovitev podatkov v primeru nepredvidenih dogodkov.

Naše stranke so na prvem mestu in njihovo zadovoljstvo je naša največja nagrada. Zato si prizadevamo za odličnost v vsakem koraku našega dela. Zaupajte nam svoje težave z računalnikom ali informacijskim sistemom ter si zagotovite vrhunsko storitev servisa računalnikov in ostalih naprav, prilagojeno vašim potrebam.

15 let

izkušenj na področju IT

MegaSbajt

Zakaj izbrati naše storitve?

S svojimi izkušnjami in strokovnim znanjem lahko samozavestno trdimo, da smo se zmožni spoprijeti tudi z najtežjimi izzivi.

Svoje znanje neprestano nadgrajujemo z obiskovanjem tečajev in seminarjev, kar nam omogoča, da smo vedno v stiku s trendi in novostmi na področju računalništva.

Ker se zavedamo, da lahko okvara računalnika povzroča veliko preglavic, se trudimo biti čimbolj odzivni in vse storitve opraviti v najkrajšem možnem času, seveda brez zmanjšanja kvalitete storitev.

Pohvalimo se lahko s prilagodljivostjo, kar nam obenem daje prednost pred konkurenco.

783

Zaključenih projektov

954

Zadovoljnih strank

45

Spletnih strani

25

Rednih strank

Novice

Zadnje novice iz sveta računalništva