041-241-455 info@megasbajt.si

Odstranjevanje virusov

Smo specializirani za odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Z uporabo zmogljivih orodij vam nudimo učinkovito odstranjevanje virusov iz vašega sistema.

Virusi

Odstranjevanje vseh vrst računalniških virusov

Število kibernetskih napadov (ransomware) se povečuje iz leta v leto, žrtev pa je lahko čisto vsak. Ker so hekerji vedno bolj iznajdljivi je vedno težje prepoznati zlonamerno programsko kodo, ki se lahko skriva praktično povsod (PDF dokument, povezava v elektronski pošti, …).

Hitro se lahko zgodi, da trenutek nepazljivosti povzroči okuženost sistema s škodljivo programsko opremo. Odstranjujemo vse vrste računalniških virusov in poskrbimo za izbris vseh zlonamernih datotek iz vašega sistema. Ker ničesar ne prepuščamo naključju, med samim postopkom vsak sistem pregledamo z več različnimi programi in orodji. Po uspešnem odstranjevanju vseh škodljivih datotek in programov iz vašega sistema, brezplačno namestimo tudi ustrezno protivirusno zaščito. Odstranjevanje virusov že od 29,90€ dalje.


Pregled sistema in datotek

Zaznavanje zlonamernih programskih datotek

Odstranjevanje virusov

Zaustavljanje zlonamernih procesov

Zaščita vašega sistema


Varnostno arhiviranje

Preprečite izgubo podatkov

Ker je odstranjevanje virusov lahko zelo kompleksen in dolgotrajen postopek, je priporočljivo, da se zavarujte pred virusi in hekerskimi napadi z uporabo posodobljene antivirusne programske opreme. Poleg nameščene antivirusne programske opreme je priporočena tudi zaščita vašega omrežja. Ker pa nobena zaščita ni 100% svetujemo, da poskrbite za ustrezno arhiviranje podatkov.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate primer kibernetskega napada.

MNENJA STRANK

Stranke o nas

Ko se odločiš napisati za koga priporočilo, razmišljaš kaj in kako napisati. Pri MegaSbajtu tega problema nisem imel. Besede kar same tečejo. Sebastjana mi je priporočil prijatelj. In izkazal se je že pri prvi nalogi, pa kmalu pri naslednjih. Rešil je prenosnik za katerega sem mislil, da je zaključil s svojim življenjem. Za naše podjetje je stopnjo varnosti že na začetku dvignil na raven višje. Vedno je pripravljen pomagati, tudi pri privatnih računalniških problemih. Z veseljem sem ga že večkrat priporočil pa tudi tokrat ga bom, danes in jutri…

Miro H.

Sibila d.o.o.

Hitra odzivnost in vrhunska kvaliteta storitev. Računalnik, wifi in ostalo dela tako kot je treba. Top!

Suzana P.

Fizična stranka

Tukaj smo za vas!

12 + 4 =

Dragomer

MegaSbajt Sebastjan Sumina s.p.
Pot za Stan 16
1351 Brezovica pri Ljubljani

Delovni čas

Pon-Pet: 7:00-18:00
Vikend in prazniki: Zaprto

Telefon

041-241-455