Računalniški servis MEGASBAJTServis

Odstranjevanje virusov

Odstranjevanje virusov

Smo specializirani za odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Z uporabo zmogljivih orodij vam nudimo učinkovito odstranjevanje virusov iz vašega sistema.

Odstranjevanje vseh vrst računalniških virusov

Število kibernetskih napadov (ransomware) se povečuje iz leta v leto, žrtev pa je lahko čisto vsak. Ker so hekerji vedno bolj iznajdljivi je vedno težje prepoznati zlonamerno programsko kodo, ki se lahko skriva praktično povsod (PDF dokument, povezava v elektronski pošti, …).

Hitro se lahko zgodi, da trenutek nepazljivosti povzroči okuženost sistema s škodljivo programsko opremo. Odstranjujemo vse vrste računalniških virusov in poskrbimo za izbris vseh zlonamernih datotek iz vašega sistema. Ker ničesar ne prepuščamo naključju, med samim postopkom vsak sistem pregledamo z več različnimi programi in orodji. Po uspešnem odstranjevanju vseh škodljivih datotek in programov iz vašega sistema, brezplačno namestimo tudi ustrezno protivirusno zaščito. Odstranjevanje virusov že od 29,90€ dalje.

Zaščita vašega sistemaZaustavljanje zlonamernih procesovOdstranjevanje virusovPregled sistema in datotek

Preprečite izgubo podatkov

Ker je odstranjevanje virusov lahko zelo kompleksen in dolgotrajen postopek, je priporočljivo, da se zavarujte pred virusi in hekerskimi napadi z uporabo posodobljene antivirusne programske opreme. Poleg nameščene antivirusne programske opreme je priporočena tudi zaščita vašega omrežja. Ker pa nobena zaščita ni 100% svetujemo, da poskrbite za ustrezno arhiviranje podatkov.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate primer kibernetskega napada.