041-241-455 info@megasbajt.si

Računalniški servis

Izkušnje, znanje, strokovnost, odzivnost, prilagodljivost… vse to so lastnosti, ki odlikujejo naš računalniški servis in nam omogočajo, da smo se sposobni soočiti tudi z najtežjimi izzivi.

Servis

Odziven in profesionalen računalniški servis MegaSbajt

Nudimo vam profesionalen in izjemno hiter računalniški servis računalnikov in prenosnikov. Izvajamo tudi najzahtevnejša popravila, kot so menjave kondenzatorjev in uporov na vezjih. Naša ponudba servisnih storitev zajema vsa servisna področja.

Menjave komponent

Nudimo vam menjave komponent bodisi zaradi okvare bodisi zaradi potrebe po hitrejših in zmogljivejših komponentah. Pred vsako menjavo komponent vas o tem obvestimo in se z vami posvetujemo o izbiri primernih komponent. Vse komponente, ki jih vgrajujemo so nove in vsebujejo proizvajalčevo garancijo.

Čiščenje komponent

Velikokrat se zgodi, da je razlog za okvaro komponent kriva ravno umazanija znotraj računalnika in komponent, kar lahko privede do kratkih stikov na vezju. Pojavi se lahko tudi pregrevanje računalnika zaradi zamašenega hladilnega sistema, preko katerega se iz računalniških komponent odvaja toplota. V našem servisu z uporabo kakovostnih čistilnih pripomočkov poskrbimo za temeljito čiščenje komponent in hladilnih sistemov, s tem pa zagotovimo pravilno hlajenje vseh komponent.

Popravilo sistema Windows

Velikokrat se zgodi, da pride do okvare sistemskih datotek, kar onemogoča zagon sistema Windows. Z uporabo profesionalnih programov vam omogočamo popravilo sistemskih datotek in registrov.

Odpravljanje BSOD (Blue Screen of Death) napake

BSOD je eden od načinov, ko nam sistem sporoča, da se ne more pravilno zagnati. Velikokrat je krivec za to gonilnik, v veliko primerih tudi odpoved določene strojne opreme (komponente). Z najnovejšimi orodji pregledamo vaš računalnik sistem ter poskrbimo, da BSOD postane preteklost.

Diagnostika napak

Za natančno identificiranje okvarjenih komponent uporabljamo najnovejšo programsko opremo in profesionalna merilna orodja, ki nam omogočajo hitro in zanesljivo diagnosticiranje. Naš računalniški servis se lahko pohvali z dejstvom, da večino vseh napak odkrijemo v istem dnevu od prejema računalnika v servis.

Nadgradnje

V našo ponudbo storitev so vključene tudi nadgradnje, kar pomeni, da obstoječe komponente zamenjamo z novejšimi, hitrejšimi in zmogljivejšimi, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše delovanje sistema ter programov na računalniku. Naš računalniški servis uporablja zgolj nove komponente z garancijo.

Menjava zaslonov na prenosnikih

Trenutek nepazljivosti lahko povzroči okvaro zaslona na prenosniku. Izvajamo menjave zaslonov vseh vrst prenosnikov. 

Menjava termalne paste

Termalna pasta je ključnega pomena pri hlajenju računalniških komponent. Če sumite, da se vam računalnik pregreva je morda za to kriva zastarela termalna pasta. Naša ekipa poskrbi za odstranjevanje stare in nanos nove termalne paste.

Sestavljanje računalnikov po meri

Strankam ponujamo tudi sestavljanje računalnika po komponentah. Vsi računalniki, ki jih sestavimo so preizkušeni z obremenitvenimi testi, da lahko potrdimo ustrezno in pravilno delovanje vseh komponent.

Pohitritev sistema

Kloniranje sistema na SSD disk

Eden izmed glavnih vzrokov za počasno delovanje računalnika je največkrat trdi disk. Ker imajo trdi diski omejeno število zapisov se le-te sčasoma začnejo počasneje odzivati, kar so tudi prvi znaki odpovedovanja trdega diska. Naš računalniški servis za vas izvede kloniranje sistema iz obstoječega diska na nov SSD, kar občutno doprinese samemu delovanju in odzivnosti sistema. Prednost kloniranja iz diska na disk je to, da pri omenjenemu postopku ne pride do izgube podatkov.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate primerjavo hitrosti računalnika z vgrajenim SSD diskom in računalnika z HDD diskom.

Glede na naše izkušnje vam priporočamo uporabo SSD diskov proizvajalca Crucial.

Tukaj smo za vas!

15 + 10 =

Dragomer

MegaSbajt Sebastjan Sumina s.p.
Pot za Stan 16
1351 Brezovica pri Ljubljani

Delovni čas

Pon-Pet: 7:00-18:00
Vikend in prazniki: Zaprto

Telefon

041-241-455