Kibernetska varnost

Se borite za samostojno obvladovanje groženj kibernetske varnosti?

Razumemo. Kibernetska varnost je obsežen pojem in večina podjetij nima časa ali sredstev za učinkovito zaščito svojega poslovanja pred grožnjami kibernetske varnosti. Ta podjetja tudi vedo, da brez ustrezne zaščite tvegajo izgubo podjetja, za katerega so tako trdo delala. Pri MegaSbajt ponujamo upravljane varnostne storitve, tako, da lahko vaše podjetje raste brez strahu, da bi vse izgubilo zaradi ogrožene kibernetske varnosti.

Ker se kibernetske grožnje vsak dan razvijajo, se morata razvijati tudi informacijska infrastruktura organizacije in nadzor dostopa, da preprečimo kršitve varnosti.

Podjetja zelo težko držijo tempo in so na tekočem z infrastrukturo in znanjem, da bi lahko učinkovito prepoznala in odpravila nove grožnje.

Večkrat kot ne, prizadevanja za varnost informacij izhajajo iz različnih področij IT ali celo različnih oddelkov znotraj organizacije. To povzroči, da so prizadevanja razpršena in delajo v silosih, kar na koncu povzroči večjo porabo in vpliva na učinkovitost celotne varnostne strategije. Lahko vam pomagamo integrirati vaš dejanski varnostni ekosistem, tako da deluje kot ena sama enota.

 

Da bi vam pomagali ostati varni:

Ustrezna kibernetska varnost bo vaša obramba pred kibernetskimi napadi usklajena z glavno poslovno strategijo in usmeritvijo.
Ko gradite svojo infrastrukturo, uvedite pristop »Secure by Design«, da zagotovite, da je vaše okolje čim bolj brez ranljivosti in neprepustno za napade.

Zagotovite strukturo, skladnost in kohezivnost katere koli strategije kibernetske varnosti

Poskrbite, da bo vaš prehod na storitve v oblaku uspešen.

Vsako podjetje potrebuje kibernetsko varnost. Pika. Hekerje zaustavimo na njihovih poteh in pomagamo preprečiti napade z izsiljevalsko programsko opremo, vdore in druge grožnje, in sicer za DELEC stroškov, kot bi to storili sami.

Kibernetska varnost bi morala biti prednostna naloga ŠTEVILKA ENA za VSA podjetja. Z izsiljevalsko programsko opremo, vdori, napadi, ranljivostmi in krajo podatkov, ki vsak dan prizadenejo podjetja po vsem svetu, je samo vprašanje časa, kdaj bo prizadeto vaše podjetje. Cilj Progressive IT Solutions je zagotoviti najboljšo možno zaščito kibernetske varnosti, hkrati pa upoštevati vaše posebne potrebe in proračun.

 

Izsiljevalska programska oprema, vdori in napadi

Dandanes vsi hekerji, napadalci in celo avtomatizirani spletni roboti poskušajo pridobiti dostop do vašega omrežja in končno dostopati do vaših zasebnih strank in poslovnih podatkov. Ko so uspešni, lahko napadalci zaklenejo vaše podatke (izsiljevalska programska oprema) ali še huje, lahko razkrijejo podatke o vaši stranki svetu zato je kibernetska varnost eden izmed ključnih dejavnikov pri zaščiti vaših naprav in podatkov.

Zaradi velikega števila varnostnih groženj, s katerimi se soočajo podjetja, je ključnega pomena oceniti ranljivosti, ki lahko vplivajo na vaše poslovanje. Izguba prihodkov in produktivnosti zaradi izpadov ali velikih kazni zaradi kršitev podatkov lahko vpliva na splošno zdravje organizacije. Nekatera podjetja se po napadu nikoli ne vrnejo.

 

Notranje grožnje

Ne samo, da je potrebno zaščititi omrežje pred zunanjimi grožnjami, ampak so lahko tudi notranje grožnje velika ranljivost. Del temeljitega načrta za varnost omrežja je zagotoviti, da zaposleni uporabljajo najboljše prakse in so poučeni o svoji vlogi pri ohranjanju varnosti omrežja.

 

Skladnost

Če shranjujete podatke o strankah, zasebne podatke, ste vladni izvajalec ali uporabljate kreditne kartice, varnost omrežja in podatkov ni več možnost, temveč je nuja. Da ne omenjam, če se morate držati HIPAA, SOC, CMMC, FINRA ali katerih koli drugih predpisov, potrebujete ekipo, ki razume te zahteve, in ekipo, ki lahko zagotovi elemente, potrebne za vašo skladnost.

 

Kako lahko pomagamo?

Varovanje vaših podatkov in podatkov vaših strank je posebnost MegaSbajta.

  • Ocenite – ocenimo lahko vaše trenutno omrežno poslovno okolje.
  • Ocenite – Zagotovili bomo popolno oceno vašega splošnega varnostnega zdravja.
  • Implementacija – Implementacija popolnega varnostnega načrta za zagotavljanje celovite varnostne rešitve.

Nekatere naše storitve kibernetske varnosti vključujejo:

Testiranje PEN (penetracije): Identificirajte kritične ranljivosti, ki bi jih negativci opazili znotraj in zunaj vašega omrežja, in odpravite težave, PREDEN jih izkoristijo.
Pomoč za IT oddelke: podjetjem z obstoječimi IT oddelki pomagamo oceniti in uvesti pravo raven varnosti v njihovi organizaciji. Lahko ocenimo, poročamo, omogočimo dostop do nekaterih najboljših orodij za kibernetsko varnost v industriji in še več.
Usposabljanje za ozaveščanje o kibernetski varnosti: svoje zaposlene seznanjajte s tem, kako grožnja v resnici izgleda, kaj storiti, ko nanjo naletijo, in ugotovite, kdo so vaši “klikerji”, da boste vedeli, komu je treba posvetiti posebno pozornost in usposabljanje. Potreben je le en zaposleni, ki klikne napačno stvar.
Storitve varnega varnostnega kopiranja podatkov in obnove po katastrofi: samo v primeru, da se zgodi kaj slabega, imamo rešitve, ki bodo varovale vaše kritične podatke in sisteme ter omogočile nadaljnje delovanje vašega podjetja.
Orodja za napredno zaščito: Imamo celotno zbirko orodij za kibernetsko varnost na ravni podjetja, s katerimi preprečimo napade. Prodajajo se v prilagojenih paketih in samostojno, odvisno od tega, kaj potrebujete.
Naš cilj je, da vaše podjetje postane neverjetno varno in neprivlačno za hekerje, ki trkajo na vaša vrata, da se premaknejo na lažjo tarčo.

Kliknite tukaj za ogled hekerskih napadov v realnem času.

Računalniška omrežja

Varnost omrežja je ključnega pomena za vsa podjetja. V digitalnem poslovnem okolju bi morala podjetja razmišljati o celovitosti svojih omrežnih sistemov. V tem okolju imajo podjetja informacije in podatke o sebi in strankah, ki jih je treba zaščititi.

Vzdrževanje računalniške opreme

Ponudnik storitev IT vam nudi vse, kar bi dobili od notranjega oddelka IT po nižjih stroških. Zanesljiv ponudnik vam omogoča udobje, da se z lahkoto osredotočite na svoje poslovanje. Več o tem si preberite tukaj.