VARNOSTNE KOPIJE

Si predstavljate, kako bi bilo, če bi v tem trenutku izgubili vse pomembne podatke na računalniku? Obstaja nezapisano računalniško pravilo, ki pravi, da varnostnih kopij ni nikoli dovolj pa vendar, bolje ena varnostna kopija kot nobena, kajne?

Da bi se izognili izgubi pomembnih podatkov (slik, dokumentov, projektov, ...) obstaja veliko načinov, kako se temu izogniti. Poznamo shranjevanje na zunanje naprave kot so zunanji diski, USB ključki (zelo nezanesljivo!!!), shranjevanje na dodaten disk v računalniku, shranjevanje na NAS (network attached storage) lokalno ali na drugi lokaciji, shranjevanje v oblak (Dropbox, Google Drive, OneDrive, ...) in še bi lahko naštevali.

Da bi se izognili izgubi podatkov in s tem ogromno vloženega truda nas lahko kontaktirate in na podlagi vrste podatkov, njihove občutljivosti ter ostalih parametrov va mbomo svetovali pri nakupu (po potrebi) in pri samem ahriviranju podatkov. Nudimo vam tudi konfiguracijo programov za arhiviranje, spremljanje poteka arhiviranja, e-poštno obvestilo o neuspelem arhiviranju, ...