Informacijske storitve

Informacijske storitve za podjetja vseh velikosti so ključnega pomena za zagotavljanje varnega in učinkovitega informacijskega sistema, ki omogoča nemoteno delovanje podjetja ter podpira njegove poslovne procese.

Pri našem podjetju izvajamo celovite storitve na področju načrtovanja, izvedbe vzpostavitve, zaščite in vzdrževanja informacijskih sistemov. Ne glede na velikost vašega podjetja, vam nudimo strokovno svetovanje in izvedbo, ki bo ustrezala vašim specifičnim potrebam.

10 +

let izkušenj

350 +

zaključenih projektov

400 +

zadovoljnih strank

IT infrastruktura

V okviru naših kakovostnih informacijskih storitev vam prav tako strokovno svetujemo pri nadgradnji vašega informacijskega sistema ter zagotavljanju dodatne zaščite, ki bo poskrbela za varnost vaših informacij. Naš glavni cilj je ustvariti robusten informacijski sistem, ki je popolnoma odporen proti različnim grožnjam in zlonamernim napadom, ki bi lahko ogrozili vaše podatke.

Zavedamo se, da je varnost informacij ključnega pomena za uspešno delovanje vašega podjetja. Zato vam nudimo celovite rešitve, ki zajemajo tako tehnološke kot tudi organizacijske vidike varnosti informacijskega sistema.

Naša ekipa strokovnjakov bo skrbno preučila vaš informacijski sistem, identificirala morebitne ranljivosti in pripravila načrt nadgradnje ter dodatne zaščite, ki bo ustrezala vašim potrebam in zahtevam. S pomočjo najnovejših tehnologij ter varnostnih mehanizmov bomo zagotovili visoko raven varnosti vaših informacij in preprečili morebitne vdore ali nepooblaščene dostope.

Več o varnosti in zaščiti tem si lahko preberete v razdelku o kibernetski varnosti.

Omrežna varnost

Za zagotavljanje celovite kibernetske varnosti vašega podjetja je ključnega pomena ustrezna omrežna varnost. Pri informacijskih storitvah našega podjetja se naša strokovna ekipa posveča vzpostavitvi zanesljivega firewalla, ki ščiti vaše omrežje pred neželenimi zunanjimi vdori.

Poleg tega se posvetimo tudi zagotavljanju ustrezne antivirusne zaščite za vse naprave v vašem omrežju, saj je pomembno, da so vaši sistemi zaščiteni pred zlonamernimi programi in grožnjami. Naša ekipa prav tako konfigurira stikala, usmerjevalnike in VPN tunele, ki omogočajo varno oddaljeno dostopanje do omrežja, kar je še posebej pomembno v času dela na daljavo.

Zavedamo se, da so informacijske storitve ključne za zagotavljanje varnosti in nemotenega delovanja vašega podjetja. Zato smo tu, da vam zagotovimo strokovno svetovanje in izvedbo storitev, ki bodo ustrezale vašim potrebam.

Ne tvegajte varnosti svojega podjetja. Zaupajte naši ekipi strokovnjakov in izkoristite naše informacijske storitve, ki bodo poskrbele za zanesljivo omrežno varnost, varnostno kopiranje podatkov ter zaščito pred zlonamernimi napadi. Skupaj bomo ustvarili varno in stabilno informacijsko okolje za vaše podjetje.

Za več informacij o naših informacijskih storitvah za omrežno varnost in druge vidike informacijskega sistema vašega podjetja, nas kontaktirajte danes. Naša ekipa je pripravljena prisluhniti vašim potrebam in vam ponuditi učinkovite rešitve, ki bodo povečale varnost in učinkovitost vašega podjetja.

Strežniško okolje

V strežniškem okolju vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri ustreznega strežnika za vaše potrebe. Opravimo namestitev operacijskega sistema Windows ali Linux ter uredimo virtualizacijo strežniškega okolja, kar omogoča optimalno izrabo strojne opreme in boljše upravljanje s strežniki.

Za zagotavljanje visoke ravni varnosti vaših podatkov na strežniku implementiramo različne varnostne mehanizme, ki preprečujejo nepooblaščene dostope. Prav tako poskrbimo za redno varnostno kopiranje podatkov na dve lokaciji – lokalno in oddaljeno, kar vam omogoča obnovitev podatkov v primeru izpada ali nesreče.

Ponujamo tudi 24/7 nadzor in vzdrževanje vašega strežnika ter redno preverjamo učinkovitost varnostnih kopij, da se prepričamo o njihovi uspešnosti.

Z našimi informacijskimi storitvami lahko računate na strokovnost, zanesljivost in prilagojenost vašim potrebam. Zaupajte nam skrb za vaš informacijski sistem in se osredotočite na uspešno rast vašega podjetja.

 • priklop in konfiguracija vseh aktivnih elementov
 • postavitev žičnega & brezžičnega (Wi-Fi) omrežja
 • vzdrževanje in upravljanje omrežja (Nadzor nad IT okoljem)
 • firewall zaščita
 • antivirusna zaščita celotnega sistema
 • varno oddaljeno VPN povezovanje
 • implementacijo strežniškega okolja
 • virtualizacija strežniškega okolja
 • namestitev strežniških operacijskih sistemov (Windows, Linux)
 • vzpostavitev varnostnih mehanizmov na strežniku
 • varnostno kopiranje podatkov na sekundarno lokacijo
 • vzdrževanje in nadzor strežnikov

Pošljite povpraševanje za informacijske storitve na: info@megasbajt.si