Računalniški servis MegaSbajt

Odziven in profesionalen računalniški servis MegaSbajt

Izkušnje, znanje, strokovnost, odzivnost, prilagodljivost… vse to so lastnosti, ki odlikujejo naš računalniški servis in nam omogočajo, da smo se sposobni soočiti tudi z najzahtevnejšimi izzivi.

Nudimo vam profesionalen in izjemno hiter računalniški servis računalnikov in prenosnikov. Izvajamo tudi najzahtevnejša popravila, kot so menjave kondenzatorjev in uporov na vezjih. Naša ponudba servisnih storitev zajema vsa servisna področja.

Naš računalniški servis je aktivno prisoten na naslednjih lokacijah: Dragomer, Log, Brezovica, Vrhnika, Drenov Grič, Bevke, Podpeč, Ljubljana, …

Menjave komponent

Nudimo vam menjave komponent bodisi zaradi okvare bodisi zaradi potrebe po hitrejših in zmogljivejših komponentah. Pred vsako menjavo komponent vas o tem obvestimo in se z vami posvetujemo o izbiri primernih komponent. Vse komponente, ki jih vgrajujemo so nove in vsebujejo proizvajalčevo garancijo.

Diagnostika napak

Za natančno identificiranje okvarjenih komponent uporabljamo najnovejšo programsko opremo in profesionalna merilna orodja, ki nam omogočajo hitro in zanesljivo diagnosticiranje. Naš računalniški servis se lahko pohvali z dejstvom, da večino vseh napak odkrijemo v istem dnevu od prejema računalnika v servis.

Čiščenje komponent

Velikokrat se zgodi, da je razlog za okvaro komponent kriva ravno umazanija znotraj računalnika in komponent, kar lahko privede do kratkih stikov na vezju. Pojavi se lahko tudi pregrevanje računalnika zaradi zamašenega hladilnega sistema, preko katerega se iz računalniških komponent odvaja toplota. V našem servisu z uporabo kakovostnih čistilnih pripomočkov poskrbimo za temeljito čiščenje komponent in hladilnih sistemov, s tem pa zagotovimo pravilno hlajenje vseh komponent.

Nadgradnje

V našo ponudbo storitev so vključene tudi nadgradnje, kar pomeni, da obstoječe komponente zamenjamo z novejšimi, hitrejšimi in zmogljivejšimi, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše delovanje sistema ter programov na računalniku. Naš računalniški servis uporablja zgolj nove komponente z garancijo.

Popravilo sistema Windows

Velikokrat se zgodi, da pride do okvare sistemskih datotek, kar onemogoča zagon sistema Windows. Z uporabo profesionalnih programov vam omogočamo popravilo sistemskih datotek in registrov.

Do napak v sistemu Windows velikokrat privede tudi zlonamerna programska oprema t.i. virus. Več o kibernetski varnosti si lahko preberete tukaj.

Menjava zaslonov na prenosnikih

Trenutek nepazljivosti lahko povzroči okvaro zaslona na prenosniku. Izvajamo menjave zaslonov vseh vrst prenosnikov.

Odpravljanje BSOD (Blue Screen of Death) napake

BSOD je eden od načinov, ko nam sistem sporoča, da se ne more pravilno zagnati. Velikokrat je krivec za to gonilnik, v veliko primerih tudi odpoved določene strojne opreme (komponente). Z najnovejšimi orodji pregledamo vaš računalnik sistem ter poskrbimo, da BSOD postane preteklost.

Menjava termalne paste

Termalna pasta je ključnega pomena pri hlajenju računalniških komponent. Če sumite, da se vam računalnik pregreva je morda za to kriva zastarela termalna pasta. Naša ekipa poskrbi za odstranjevanje stare in nanos nove termalne paste.

Kloniranje sistema na SSD disk

Eden izmed glavnih vzrokov za počasno delovanje računalnika je največkrat trdi disk. Ker imajo trdi diski omejeno število zapisov se le-te sčasoma začnejo počasneje odzivati, kar so tudi prvi znaki odpovedovanja trdega diska. Naš računalniški servis za vas izvede kloniranje sistema iz obstoječega diska na nov SSD, kar občutno doprinese samemu delovanju in odzivnosti sistema. Prednost kloniranja iz diska na disk je to, da pri omenjenemu postopku ne pride do izgube podatkov. Oglejte si primerjavo hitrosti delovanja računalnika z vgrajenim SSD diskom v primerjavi z HDD diskom tukaj.

Potrebujete hitro popravilo računalnika? Za zanesljiv in učinkovit servis računalnikov se obrnite na nas že danes!

Kibernetska varnost in vzdrževanje IT opreme

Večina podjetij nima časa ali sredstev za učinkovito zaščito svojega poslovanja pred grožnjami kibernetske varnosti. Ta podjetja tudi vedo, da brez ustrezne zaščite tvegajo izgubo podjetja, za katerega so tako trdo delala.

vzdrzevanje_racunalnikov_01